Børn får egen kunstklub

En ny kunstklub for børn blev fredag formiddag indviet på Fyns Kunstmuseum i Odense.   Nu kan børn helt ned i børnehavealderen gå på opdagelse i  kunstværker fra ni syddanske kunstmuseer, løse opgaver og udfolde  sig kreativt.   

Løs kunst-opgaver på nettet

Børnenes Kunstklub er for alle børn fra 4 til 7 år, der har lyst til at tegne og være kreative. De ni kunstmuseer i Region Syddanmark har udvalgt  deres bedste kunstværker og lavet dem til sjove, spændende og udfordrende opgaver, som ligger på klubbens hjemmeside, kunstmus.dk. 

Opgaverne kan både løses derhjemme  sammen med en voksen eller på kunstmuseerne. På Fyn drejer det sig om Fyns Kunstmuseum i Odense, Faaborg Kunstmuseum og Johannes Larsen Museet. 

Gratis at blive medlem

Opgaverne er bygget op så børnene kan lade sig udfordre og underholde af kunsten, lidt ligesom konceptet bag Børnenes Trafikklub.

Det er gratis at  blive medlem af børnekunstklubben. Udover opgaver, der kan printes ud fra hjemmesiden, kan man blandt andet også læse  om barnets kreative udvikling på de forskllige alderetrin.  

Børnenes Kunstklub - Ni syddanske kunstmueer har bidraget med billeder og kunstopgaver til Børnenes Kunstklub

Oversigt

    Oversigt