I det fynske folks tjeneste

Børne-udstilling rammes af krigen i Libanon

En udstilling af blandt andet fotografier taget af børn fra en flygtningelejr i Libanon, bliver nu udsat på ubestemt tid. 

Udstillingen skulle have fundet sted på Børnebiblioteket i Odense i slutningen af august, men de krigslignende tilstande i Libanon betyder, at det er ganske umuligt:

- Materialet er strandet i flygtningelejren i Libanon, fordi det er for farligt at transportere noget som helst. Det er noget af et slag for os, konstaterer en ærgerlig Jan Due-Christensen fra Red Barnet i Odense.

20 børn fra Humlehaveskolen i Odense og 20 børn fra en flygtningelejr i Libanon har hver fået udleveret et engangskamera, og planen var, at deres fotos, tegninger og breve skulle udstilles. 

Landsindsamling truet

Endvidere skulle udstillingen være med til sætte fokus på børn i krig i forbindelse med den landsindsamling, som Red Barnet afholder d. 3. september.

Jan Due-Christensen frygter, at det nu kan blive svært at skaffe indsamlere nok:

- Indsamlingen skal gå til børn i krig, så det er jo paradoksalt, at det netop er en krig, som bremser vores arbejde, siger Jan Due-Christensen, Red Barnet i Odense.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.