Børnenes død giver gæld

Det skulle have været en sommer, hvor den 38-årige Irene Henriksen skulle koncentrere sig om at sørge over tabet af sine to børn. I stedet er det endt med, at hun nu står med en gæld på 60.000 kroner.

Den 15. marts i år mistede Irene Henriksen sine to børn, den 17-årige Stefan Frederiksen og hans 20-årige storesøster Sandra Frederiksen, i en trafikulykke ved på Sydfyn. Ifølge Irene Henriksen blev hun umiddelbart efter ulykken kontaktet af GF Forsikring, der lovede hende, at hun ville få betalt børnenes begravelse. 

For få dage siden modtog kvinden dog et brev fra sit forsikringsselskab, hvori det fremgår, at børnenes begravelse alligevel ikke bliver betalt. GF forsikring bestrider, at de selv har henvendt sig, og står fast på, at de bare overholder reglerne.  

Sønnen, der førte bilen var spirituspåvirket og udløser derfor ikke erstatning. Men Ifølge GF's egne regler er moderen til de dræbte børn berettiget til et såkaldt overgangsbeløb i forbindelse med datterens død. Simpelthen fordi hun de sidste tre måneder af sit liv boede hos sin mor og betalte for det.

Oversigt

    Oversigt