I det fynske folks tjeneste

Boye brokker sig over TV2

TV 2´s hovedsæde ligger egentligt på Kvægtorvet i Odense. Nu råber Anker Boye vagt i gevær før medieforliget, fordi han mener, at flere og flere af TV2s ydelser ligger i København.

News, Vejret og flere andre afdelinger af TV2 ligger i København. Nu råber Odenses borgmester Anker Boye kulturministeren op, fordi han frygter at resten af TV2 også er på vej til København.

Fredag fattede Anker Boye pennen og skrev et brev til medieordførerne og kulturminister Per Stig Møller. Han slår i bordet for at få dem til at indse, at Kvægtorvet altså ligger i Odense - ikke i hovedstaden. 

- Det er efter min mening nødvendigt og et ufravigeligt krav, at TV2s hovedsæde fortsat er i Odense, og at man med medieforliget gør sit for at undgå at denne udhulning fortsætter.

- Med en ledelse, der er placeret i København og har deres daglige gang på Teglholm Allé stiller jeg mig selv spørgsmålet, om det reelt er hovedsædet, der ligger på Kvægtorvet i Odense? spørger Anker Boye.  

Anker Boye vil forhindre, at hele TV2 flytter til København som følge af medieforliget for 2011-2014, der formentlig vedtages inden sommerferien.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.