I det fynske folks tjeneste

Beboere evakueret: Brand i beboelsesejendom

Beboerne i en ejendom på Stadionvej blev natten til torsdag evakueret. Der var blevet ringet 112, fordi en person havde opdaget røg fra en lejlighed i ejendommen.

01:00

Beboere i en ejendom på Stadionvej måtte natten til torsdag ud af sengen, da ejendommen blev evakueret på grund af røgudvikling.

Der var masser af blå blink på Stadionvej natten til torsdag omkring klokken halv tre, da brandvæsenet rykkede ud på grund af mistanke om en brand i en beboelsesejendom. 

Beboerne blev evakueret fra bygningen, men kunne kort tid efter vende tilbage til deres lejligheder. 

- Det har ikke været nødvendigt at genhuse nogen, så folk fik lov at gå tilbage til deres lejligheder efter noget tid, siger Anders Furbo Therkelsen, der er vagtchef ved Fyns Politi. 

 

Læs også Opgør i Assens: Forsøgt dræbt - nu selv fængslet

 

Røgudvikling fra en af lejlighederne var årsagen til, at en person havde ringet 112. En ambulance var også rykket ud til Stadionvej, men ifølge Anders Furbo Therkelsen var der ingen tilskadekommende.

- Tidspunktet taget i betragtning, og fordi der er tale om en brand, er det meget normalt, man sender en ambulance med. Det vil man altid gøre i sådan en situation, siger han. 

Ifølge politiets døgnrapport skyldes røgudviklingen, at der var gået ild i noget tekstil i soveværelset, hvilket medførte tæt røgudvikling i resten af lejligheden. 

Røgen gav sodskader, men alle beboere slap uskadt fra den dramatiske nat.

 

Læs også Udeblev fra session: Stak af fra politiet under rutinetjek