I det fynske folks tjeneste

Brandmænd sad fast - hus nedbrændte

Store snedriver spærrede natten til tirsdag vejen for brandvæsnet, da de skulle slukke en brand i et stråtækt hus i Akkerup ved Haarby. Redningsarbejdet blev forsinket med godt en time. Resultatet blev et totalt nedbrændt hus.

-

Store snedriver spærrede natten til tirsdag vejen for brandvæsnet, da de skulle slukke en brand i et stråtækt hus i Akkerup ved Haarby. Resultatet blev et totalt nedbrændt hus.

Klokken 01.00 natten til tirsdag vågnede datteren i huset ved, at hun havde svært at trække vejret. Hun vækkede moren og de opdagede, at der var ild i taget. Men da brandvæsnet ankom til Filstruplund, hvor ejendommen lå, forhindrede store snedriver dem i at nå frem. Falck og brandvæsnet kørte i stedet ad en lille skovvej, hvor de store slukningskøretøjer kørte fast.

Hele slukningsarbejdet blev derfor forsinket i over en time, og det betød, at ejendommen nedbrændte totalt.

Vagthavende ved Assens Politi oplyser til TV2/ Fyn, at vejen er privat, og at det er beboerne selv, der burde rydde vejen for sne.

Assens Politi er her tirsdag eftermiddag stadig i gang med at undersøge årsagen til branden. Men vagthavende ved Assens Politi fortæller, at de mistænker en gnist fra skorstenen til at være årsag til branden.

Ingen kom til skade under branden.