Brasilianske skældud til Brink

Flamengo-direktør føler sig narret af OB-direktør Kim Brink i forhandlinger om 20-årig angriber.

Den brasilianske klub Flamengo er alvorligt utilfreds med OB-direktør Kim Brink. Brasilianerne mener, at Kim Brink er løbet fra en aftale om at overtage angriberen Bruno Mezenga, der for to uger siden var til prøvetræning i OB.

Han bestod lægetjek, og spilleren samt hans agent og klub troede blot, at man manglede at forhandle de personlig vilkår på plads. Men så ville Brink have mere tid og foreslog, at man gjorde handlen færdig fredag i forrige uge. Det er aldrig sket, hævder Flamengo-direktør Luiz Guilherme Barbosa i dagens udgave af Ekstra Bladet.

- Jeg har oplevet meget i mine mange år i fodboldverdenen. Også aftaler, der er gået i vasken. Jeg har aldrig oplevet én som Kim. Hvis jeg kan, vil jeg gerne advare andre spillere og andre klubledere mod ham, siger han til avisen.

Flamengo-direktøren vil ikke afvise, at man vil føre en sag mod OB. Kim Brink kalder sagen en misforståelse.

- Det er en klar misforståelse, hvor forventningsafstemningen ikke har været 100 procent på plads, siger Brink, der blandt andet peger på, at prisen på to millioner kroner er alt for høj for en spiller, han beskriver som udviklingsspiller mere end SAS Liga-spiller.

Kim Brink tror ikke på, at der bliver en retssag ud af uenigheden. Han kan ikke se, at klubben har overtrådt nogle regler.

Oversigt

    Oversigt