Brasilien viser interesse: Pytlick afviser ikke landstrænerjob

Odense Håndbolds cheftræner bekræfter overfor TV 2/FYN, at han har været i kontakt med det brasilianske håndboldforbund.

Han er i spidsen for Odenses store håndboldsatsning Odense Håndbold. Men han er altså også interessant for andre. Jan Pytlick har fået en henvendelse fra det brasilianske håndboldforbund. Det bekræfter han overfor TV 2/FYN.

- Jeg er blevet kontaktet af nogle brasilianere, og der har jeg sagt, at jeg godt kunne tænke mig at høre, hvad det drejer sig om. Men som udgangspunkt er jeg ansat i Odense og glæder mig til det videre projekt i Odense, siger Jan Pytlick.

Netop Odense Håndbold har sat Jan Pytlick i spidsen for et seriøst projekt, hvor man til sommer henter flere af landets største kvindelige håndboldprofiler. Jan Pytlick understreger, at han da meget gerne vil være en del af det.

Odense er hovedjobbet

Det er den brasilianske avis, Globo Esporte, der bringer Odense Håndbolds cheftræner i spil til posten som brasiliansk landstræner. Som en af tre mulige kandidater, der kan afløse danskeren Morten Soubak, der stoppede for to måneder siden.

Det kunne være et job, hvor du kunne gøre begge dele. Er det det du lurer på?

- Jeg vil ikke sige, at jeg lurer på noget. Som udgangspunkt er jeg i Odense. Og det er mit hovedjob, siger Jan Pytlick.

Interessant håndboldnation

Brasilien blev verdensmester med netop den danske træner Morten Soubak. Som håndboldnation er holdet derfor heller ikke uinteressant. Heller ikke for Jan Pytlick:

- Det vil aldrig være uinteressant. Sådan et tilbud fra Brasilien. En nation, der har gjort det så godt.

Jan Pytlick ved ikke hvornår eller om han hører mere fra Brasilien i den kommende tid.

 

Oversigt

    Oversigt