I det fynske folks tjeneste

Britisk poplegende fejrer jubilæum i Odense

Foto: WOLFGANG RATTAY, Scanpix

Cliff Richard giver koncert i Odeon i 2018, hvor han fejrer sit 60-års jubilæum.

Den britiske poplegende Cliff Richard vil igen tage på turné i Danmark, Storbritannien og Irland, og det bringer verdensstjernen til Odeon i Odense den 26. oktober 2018.

- Det glæder mig at meddele, at jeg vil tage på turné for at fejre mit 60-års jubilæum i musikbranchen, siger Cliff Richard i en pressemeddelelse, der kommer samme dag, som han fylder 77 år. 

Læs også Odense brænder millionbeløb af på Odeon-fest

- Jeg kan næsten ikke tro, at det allerede er ti år siden, jeg fejrede mit 50-års jubilæum i 2008. Der er sket så meget, og jeg er meget taknemmelig for jeres støtte.

Kun overgået af The Beatles og Elvis

Ud over koncerten i Odeon vil Cliff Richard også optræde i Musikhuset i Aarhus og Operaen i København i dagene op til koncerten i Odense.

- Jeg vil glæde mig til at optræde i nogle af Danmarks flotte koncertsale med min ”58-18 = 60 Tour” i oktober 2018, fortæller 77-årige popstjerne.

Cliff Richard er den tredjemest sælgende kunstner i Storbritannien - kun overgået af The Beatles og Elvis Presley. Hans sange har været på hitlisterne siden 1958.

I 1968 blev han nummer to i det europæiske melodigrandprix med nummeret "Congratulations". Han har haft adskillige sange øverst på den britiske hitliste, hvoraf det seneste er "The Millennium Prayer" fra 1999. 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.