I det fynske folks tjeneste

Brixtofte hænger i tynd tråd som fynsk folketingskandidat

Peter Brixtoftes fynske partifæller er rystede efter den seneste udvikling i Farum-sagen. Lørdag aften gik Bagmandspolitiet ind i sagen og slog til på ni adresser i Farum, bl.a. i borgmesterens private bolig.

-

Peter Brixtoftes fynske partifæller er rystede efter den seneste udvikling i Farum-sagen. \"Hvis anklagerne holder stik, er Peter ikke vores folketingskandidat næste gang,\" siger Venstres formand i Otterupkredsen.


Lørdag aften gik Bagmandspolitiet ind i sagen og slog til på ni adresser i Farum, bl.a. i borgmesterens private bolig.


Det fynske folketingsmedlem Lars Chr. Lilleholt kalder sagen for tragisk, men glæder sig samtidig over, at ingen andre kommuner har kopieret \"Farum-modellen\".


\"Når jeg har været ude til politiske møder, har folk tit spurgt: Hvorfor kopierer I ikke bare Farum-modellen. Nu viser det sig tilsyneladende, at vi har valgt rigtigt i Odense Kommune og andre steder, når vi har fulgt vores egen linje. Farum-modellen ser ud til ikke at have holdt vand.\"


Også Venstre i Otterup-kredsen, hvorfra Peter Brixtofte er valgt til Folketinget, er påvirket af sagen.  Kredsbestyrelsen i Venstre har besluttet at holde et møde, hvor den vil drøfte sagen.


\"Hele sagen er et hårdt pres for os. Hvis anklagerne holder stik, er Peter ikke folketingskandidat i Otterup-kredsen næste gang,\" siger kredsbestyrelsesformand Aase Lundsgård.


Venstres tillidsfolk i Otterup-kredsen har i flere år set gennem fingre med Peter Brixtoftes meget sjældne tilstedeværelse i Folketingssalen. Brixtofte har ikke været på talerstolen siden april 1999. Heller ikke det fynske erhvervsliv og uddannelsesliv, som han skulle repræsentere, har set meget til ham.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.