Brøndby er ude af billedet: Spillet om Falk fortsætter

Rasmus Falk forlader senest til sommer OB - men han skifter ikke til Brøndby. Klubben har ifølge Ekstra Bladet opgivet at hente den talentfulde fynbo.

Den 24-årige OB-profil Rasmus Falk meldte tidligere på ugen ud, at han ikke forlænger sin kontrakt med OB, når den løber ud til sommer.

Og så har spekulationerne og rygterne ellers fået frit løb.

Et af de helt hotte rygter har gået på et skifte til Brøndby, der har den tidligere OB-træner Troels Bech som sportsdirektør. Og Bech skulle angiveligt have været endda meget interesseret i at hente sin tidligere profil til den københavnske vestegn. 

Det skifte skulle der dog være lukket helt ned for nu. Det skriver Ekstra Bladet.

Årsagen er dog ikke så meget Brøndby, som det er Rasmus Falk. OB-profilen skulle angiveligt være betænkelig ved de sportslige perspektiver i Brøndby, lige som han ikke ønsker at foretage et skifte til en Superligaklub, som OB-tilhængerne har et anstrengt forhold til. Og det må man sige, de har til netop Brøndby.

Både FC København og FC Midtjylland skulle også være interesserede i Rasmus Falk, der også tidligere har udtalt, at han gerne vil prøve sig selv af i udlandet.

Rasmus Falks kontrakt med OB udløber til sommer, og til den tid kan profilen skifte kvit og frit. Ved et salg i januar kan OB score en mindre transfersum. Falk har tidligere på måneden udtalt, at han godt kan se sig selv spille i OB foråret ud.

Spillet om Falken fortsætter.

Oversigt

    Oversigt