Brøndby-tilhængere smidt af toget

Fyns Politi måtte søndag formiddag rykke ud til banegården i Odense og smide en flok urolige Brøndby-tilhængere af et tog.

Tilhængerne var på vej til kamp i Herning, men havde på vejen skabt så meget uro, at DSB-personalet bad om hjælp til at få smidt flokken på cirka 10 personer af toget.

Flokken havde råbt og skreget og var begyndt at kravle hen over sæderne. Tilhængerne sad i en kupé for sig selv, så ingen andre pasagerer var generet af balladen.

- De nærmere detaljer om, hvad der skete i toget, bliver først afklaret senere, da vi jo var nød til at lade toget fortsætte på sin rute, siger vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi og fortæller, at det hele gik rimeligt roligt for sig, da politiet var mødt op med hele styrken.

Det viste sig bagefter, at flokken ingen billetter havde. De måtte derfor af med en afgift. En time efter lod DSB imidlertid tilhængerne købe billetter og tage et nyt tog afsted mod Brøndby - FC Midtjylland-opgøret i Herning - denne gang fordelt på sæder ud over hele toget. 

Oversigt

    Oversigt