I det fynske folks tjeneste

Brøndbyfans indtager Nørregade

Nørregade i Odense bliver søndag eftermiddag omdannet til en blågul fodboldfest, når flere tusinde supportere fra Brøndby kommer til Odense for at se kampen mellem OB og Brøndby.

De mange tilrejsende Brøndbyfans skal varme op til kampen i en såkaldt fanzone, som politiet har oprettet i Nørregade mellem Østre Stationsvej og Asylgade. Festen begynder allerede klokken 14.30, og Nørregade vil derfor være lukket for trafik indtil de mange fans drager mod stadion klokken 18.

- Vi har rigtig gode erfaringer med at omdanne Nørregade til en fanzone, hvor der kan varmes op til kampen. Der er rigtig god plads til de mange fans til at holde den festlige optakt, de gerne vil have op til kampstart klokken 19.00, siger politiinspektør Bjarne Sørensen, Fyns Politi.

Kampen er en højrisikokamp og Fyns Politi vil derfor være massivt til stede både før, under og efter kampen.

- Vi vil fra Fyns Politi gøre vores bedste for at sikre, at det bliver festlig og god fodboldsøndag. Derfor vil vi være synligt til stede med dialogbetjente i gulklædte veste - både i selve fanzonen i Nørregade og på gåturen til og fra stadion, siger Bjarne Sørensen.

En sejr til OB vil betyde, at fynboerne for alvor hægter sig på i toppen af superligaen. Samtidig vil et nederlag til Brøndby betyde at holdet igen ligger under nedrykningsstregen.

Ved du noget? Så send os et tip