Brudgom snuppet for spirituskørsel

En 22-årig brudgom vil nok sent glemme sin bryllupsfest lørdag aften. Festen endte med at han kørte rundt og ledte efter en nøgen mand og blev anholdt for spirituskørsel.

Bryllupsfesten i Gislev forsamlingshus løb af sporet, da en af gæsterne gik og kort efter kom tilbage og fortalte, at han var blevet overfaldet.

Et par af gæsterne kørte ud for at lede efter gerningsmændene, men uvist hvorfor kom de kort efter tilbage uden den gæst der var blevet overfaldet, men med hans tøj. Det fik brudgommen til at køre ud og lede efter sin nøgne forsvundne gæst.

Politiet blev indblandet i sagen, da de blev tilkaldt af en panisk kvinde på Nyborgvej i Faaborg-Midtfyn, der kunne fortælle at en mand var i gang med at begå indbrud i hendes hus.

Da politiet ankom, stod der en nøgen uden foran huset. Han fortalte, at han var blevet overfaldet på vej hjem fra en bryllupsfest.

Ordensmagten satte manden ind i patruljevognen, og ville køre ham tilbage til festen. Men på vej tilbage til Gislev Forsamlingshus mødte de nogle af bryllupsgæsterne og brudgommen, der var ude at lede efter den forsvundne gæst.

Brudgommen sad bag rattet, og da han var fuld, blev han anoldt for spirituskørsel. Den nøgne mand blev kørt tilbage til festen, mens brudgommen fik taget blodprøve og blev løsladt kort før klokken fem søndag morgen.

Om manden var blevet overfaldet og hvem der stod bag, ved politiet ikke noget om.

Oversigt

    Oversigt