Brutalt overfald på knallertkører

En 27-årig knallertkører blev i nat påkørt og overfaldet af to unge mænd. På Nyborgvej ved Teglværksvej væltede de ham omkuld med en bil, hvorefter de bankede ham og stjal hans penge og knallert.

To unge mænd stjal 245 kroner

En 27-årig knallertkører blev i nat påkørt og overfaldet af to unge mænd. På Nyborgvej ved Teglværksvej i Odense væltede de ham omkuld med en bil, hvorefter de bankede ham og stjal hans penge og knallert.

Den 27-årige mand var på vej ud af Nyborgvej, da han pludselig opdagede en langsomtkørende bil forfulgte ham. Ved Teglværksvej kørte bilen op på siden af ham, og med nedrullet vindue råbte en ung mand, at han skulle stoppe, da "de ville have den skide knallert".

Knallertkøreren nægtede dog at stoppe, hvorefter bilen påkørte ham og væltede knallerten omkuld. Herefter blev den 27-årige mand gennembanket med knytnæver og spark. De to mænd stjal en pung med 245 kroner, og smed mandens Puch Maxi ind i deres bil.

Politiet efterlyser to unge arabiske mænd.

A var 175-180 cm høj, han havde skulderlangt sort hår, glat guldring i venstre øre samt en guld halskæde. Han var iført sort tøj og talte gebrokkent dansk.

B havde sort glat hår og havde en kortærmet grå trøje på.

De kørte i en mørk bil, muligvis en Peugeot eller Golf.

Oplysninger til Odense Politi på 66 14 14 48

Oversigt

    Oversigt