I det fynske folks tjeneste

Bryggerigruppen fik hidtil bedste resultat

Bryggerigruppen, der blandt andet ejer Albani, fik i 2004 det bedste resultat før skat med et overskud på 250 millioner kroner og forventer ny fremgang i år.

-

Bryggerigruppen fik i 2004 det bedste resultat før skat med et overskud på 250 millioner kroner og forventer ny fremgang i år.

Trods den dårlige sommer og den hårde konkurrence på det europæiske marked for øl og læskedrikke kom Bryggerigruppen, der blandt andet ejer Albani, Ceres Faxe og Maribo, ud med et overskud på 250 millioner kroner før skat i 2004, hvilket er det bedste resultat i selskabets historie.

Omsætningen er samtidig steget med ni procent til 2,8 milliarder kroner. Bryggerigruppen glæder sig over, at det trods den elendige danske sommer og den benhårde konkurrence er lykkedes at erobre markedsandel på hjemmemarked.

Mens det totale ølmarked i Danmark vurderes at være faldet med seks procent i 2004, er Bryggerigruppens afsætning steget med 17 procent. Ledelsen vurderer, at man har erobret en yderligere markedsandel på fem procentpoint. Det er blandt andet sket takket være en ny kontrakt med dagligvarekoncernen Coop og lanceringen af Royal Pilsner og Royal Classic.
/ritzau/