Bryggerigruppens aktier på nedtur

Aktierne for Bryggerigruppen, der blandt andet står bag det fynske bryggeri Albani, raslede onsdag ned på Københavns Fondsbørs. Værdien af aktierne falder efter Bryggerigruppens melding om fyringer og dårlige regnskabstal.

-

Aktierne for Bryggerigruppen, der blandt andet står bag det fynske bryggeri Albani, raslede onsdag ned på Københavns Fondsbørs. Værdien af aktierne falder efter Bryggerigruppens melding om fyringer og dårlige regnskabstal.

Bryggerigruppen, der er Danmarks næststørste bryggeri og står bag Albani, Ceres, Faxe og Thor, fik onsdag morgen smæk på Københavns Fondsbørs.

Værdien af gruppens aktier droppede voldsomt, efter at virksomheden tirsdag aften meddelte, at man på grund af dårlige regnskabstal var nødt til at skære antallet af medarbejdere ned med 75 - svarende til fem procent. Samtidig nedjusterede man forventningerne til årets resultat.

Efter en times handel onsdag var aktierne faldet med seks en halv procent, men aktien havde forinden været helt nede og vende omkring kurs 318 - mod at være handlet til kurs 360 flere gange inden for den seneste uge.

Bryggerigruppen beskæftiger på globalt plan 1500 medarbejdere,
og det er endnu ikke besluttet, hvor mange af de 75 fyringer, der rammer ansatte i Danmark.
/ritzau/

Oversigt

    Oversigt