Bulldogs besejret trods god start

Topholdene sejrede i fredagens kampe i Metal Ligaen. Odenseholdet førte ellers i første periode, men løb ind i et nederlag.

Sønderjyskes regerende mestre buldrer fortsat af sted i toppen af Metal Ligaen i ishockey.

Fredag aften vandt klubben 5-3 hjemme over Odense Bulldogs, der ellers indledte målscoringen i første periode.

Herefter scorede Sønderjyske kampens efterfølgende fire mål, og det kom gæsterne sig ikke over.

Sønderjyske fører ligaen med 30 point for 12 kampe.

Det er fem point flere end nummer to, Frederikshavn White Hawks.

Nordjyderne sejrede 5-3 ude over Rungsted.

Efter en målløs første periode slog Frederikshavn til i anden periode med tre scoringer til en føring på 3-0.

Det kunne Rungsted ikke svare igen på, selvom holdet gjorde et ihærdigt forsøg med tre mål i tredje periode.

Herlev Eagles var på vej mod sæsonens blot anden sejr, da bundholdet i tredje periode kom foran 3-1 i hjemmekampen mod Rødovre Mighty Bulls.

Gæsterne kom dog tilbage og sikrede en sejr på 5-4, så Herlev fortsat er sidst med tre point for 11 kampe.

Rødovre er nummer tre med 23 point, også for 11 kampe.

Aalborg Pirates er næstsidst med syv point for 12 kampe, efter at holdet tabte 5-7 ude til Esbjerg Energy.