Bulldogs bremset i Vojens

Efter to sejre i træk skøjtede Bulldogs ind i et nederlag i søndagens udekamp mod Vojens.

Det der håbefuldt lignede en sejrsstime blev bremset, da Odense Bulldogs søndag spillede ude mod Sønderjyske.

Sønderjyderne tog i mod fynboerne i Vojens og sendte dem retur med et nederlag på 5-1.

Tættest på point var Bulldogs, da de efter godt 18 minutters spil i første periode udlignede til 1-1. Det var Søren Nielsen der, på assist fra Martin Larsen, bragte balance i regnskabet.

Vojens lukkede reelt kampen med scoring til 4-1 halvandet minut inde i tredje periode.

Odense Bulldogs havde ellers begyndt ugen godt med en udesejr tirsdag på 1-0 over Hvidovre, og på hjemmebane fredag blev rækkens nummer fem, Herlev Eagles, slået med 4-3.

Odense Bulldogs ligger fortsat sidst i ligaen med 14 point efter 15 kampe.