Bulldogs færdige for denne sæson

De forsvarende danske mestre i ishockey, Herning Blue Fox, er klar til DM-finale-serien efter en samlet sejr over Odense Bulldogs på 4-1 i kampe.

Mål lavede Herning Blue Fox-spillere ikke mange af, men det er hjemmeholdets fans formentlig ligeglade med, da jyderne lørdag aften spillede sig videre til DM-finale-serien i ishockey efter en spinkel 1-0-sejr over Odense Bulldogs.

Brent Kelly stod for kampens eneste scoring, der blev sat ind kort inde i opgørets anden periode. Med sejren vinder Herning samlet semifinale-serien over Odense med 4-1 i kampe.

I Rødovre skabte hjemmeholdet fornyet spænding i den anden semifinale-serie, da holdet vandt 3-1 over Sønderjyske, der med en sejr ellers kunne have spillet sig videre til DM-finalerne.

Kampen var helt lige ind til opgørets tredje periode, men to scoringer fra hjemmeholdet afgjorde sagen. De to hold mødes næste gang i Sønderjylland. Jyderne fører serien med 3-2 i kampe.