Bulldogs får ingen fordel af hjemmebane

Odense Bulldogs tabte fredag aften 1-2 til Herlev Eagles. Dermed må fynboerne kigge langt efter hjemmebanefordelen i slutspillet.

De fynske bulldogs plejer at have et godt tag på Herlev Eagles. Inden aftenens kamp var de seneste fire indbyrdes kampe mod Herlev vundet.

Men på udebane i Herlev Skøjtehal kom Bulldogs netmasker til at blafre.

Efter første periode stod den 1-1. Maxime Lacroix udlignede for fynboerne efter en kort føring for hjemmeholdet.

Men i anden periode rykkede den københavnske forstadsklub fra. Erik Hjalmarsson og Andreas Sabroe scorede to gange for Herlev, og i sidste periode udbyggede Hjalmarsson føringen med sin anden scoring i kampen. Den sluttede 4-1 til Herlev.

- Det var egentlig en jævn kamp, hvor vi skyder en masse. Men forskellen er viljen til at få den puck ind over stregen. Den havde Herlev i større grad end os i dag, og derfor vandt, siger cheftræner Pär Johansson til klubbens hjemmeside.

Allerede lørdag aften har Bulldogs dog mulighed for at rejse sig. Hjemme på Bryggeriet Vestfyn Arena tager de imod Rødovre Mighty Bulls.