Bulldogs fejede mestrene af isen

Herning, Frederikshavn og Sønderjyske fra toppen af rækken fik alle bank i onsdagens kampe i AL-Bank Ligaen.

De danske ishockeymestre fra Herning Blue Fox har fortsat problemer med at holde guld-stilen fra sidste sæson.

Onsdag tabte midtjyderne med 2-4 på egen is til Odense Bulldogs i AL-Bank Ligaen.

Efter bare 11 sekunder bragte de fynske gæster sig foran med 1-0, da Morten Andreasen fik sendt pucken i mål. Føringen blev fordoblet efter små 13 minutter af Odenses Mikkel Ankjær Nielsen.

Hjemmeholdets Jordan Fulton fik reduceret i starten af anden periode, men gæsterne fik genetableret to-måls-forspringet før tredje periode.

I sidste periode lykkedes det Lasse Lassen at få pucken i mål til 2-3. Og da Herning byttede målmand Lubos Pisar i slutfasen og erstattede ham med en markspiller, kunne Anders Feddersen cementere en lidt overraskende sejr til Odense.

Herning Blue Fox har på ligaens tredjeplads 48 point, mens Odense Bulldogs har 45 point på femtepladsen.

AL-Bank Ligaens tophold fra Frederikshavn White Hawks led også et overraskende nederlag, da nordjyderne gæstede Herlev Eagles. Det endte med en hjemmesejr på 5-2 til Herlev fra bunden af rækken.

Minsandten om ikke også, at Esbjerg - næstsidst i ligaen - leverede onsdagens tredje overraskelse, da vestjyderne slog rækkens nummer fire fra Sønderjyske med 5-4.