Bulldogs fik revanche: Tæt kamp afgjort på straffeslag

I sidste sæson var det Gentofte Stars, der i semifinaleserien sendte Odense Bulldogs ud i mørket. Tirsdag aften fik fynboerne revanche hjemme i Odense Isstadion. Men det holdt hårdt.

Odense Bulldogs havde revanche til gode, da de tirsdag aften hjemme i Odense Isstadion tog imod Gentofte Stars. Ikke nok med at Gentofte slog Odense ud i sidste sæson, så vandt nordkøbenhavnerne også 2-0 over Bulldogs i premiererunden i årets turnering.

Kampen startede godt for Bulldogs, men trods en række overtalssituationer i første periode formåede fynboerne ikke at få bragt sig foran.

Føringsmålet kom dog, men først i anden periode. Endnu et powerplay gav endelig udbytte, da Bulldogs' canadiske center Dylan Walchuk stod klar til at prikke pucken i nettet på en retur. 1-0 til Bulldogs, hvilket også var stillingen, da de to hold entrede isen til tredje periode.

Efter bare to minutters spil fik gæsterne udlignet, da Teemu Virtala sendte pucken i nettet til 1-1 efter powerplay. Midtvejs i perioden havde Odense igen powerplay, og her kunne canadiske Anthony Camara score til 2-1 for Bulldogs.

Overtid og straffeslag

Det lignede derfor en sikker Bulldogs-sejr, da Odense igen fik powerplay med cirka fire minutter tilbage af kampen. Overtallet blev dog lidt en sovepude for Odense, for Gentofte udnyttede et tøvende Odense-forsvar og udlignede til 2-2 i undertal - bare et minut og 22 sekunder for slutfløjtet.

Kampen røg derfor ud i overtid, hvor ingen af de to hold formåede at score. Kampen skulle derfor afgøres på straffeslag.

Der blev ikke scoret på de fire første skud i straffeslagskonkurrencen. Bulldogs' Rasmus Bjerrum scorede på det tredje skud, og presset var derfor på Gentoftes Lukas Lundvald Nielsen. Han fik dog forlænget kampen, da han scorede på sit straffeslag.

Ville Järvelainen brændte herefter sit straffeslag for Gentofte, og derfor var kampens afgørelse i hænderne på Bulldogs' Søren Nielsen.

Han skøjtede ned mod Teemu Seppänen og satte pucken stensikkert op i krydset, og dermed vandt Odense Bulldogs kampen med 3-2.