Bulldogs holdt liv i håbet

Ishockeyklubben Odense Bulldogs holdt liv i semifinaleserien mod Herning med en sejr. Sønderjyske bragte sig foran med 3-1 mod Rødovre.

Odense Bulldogs er fortsat med i kampen om DM-guldet i ishockey. Holdet havde i aften ryggen mod muren bagud med 0-3 i opgør mod de forsvarende mestre fra Herning, der med endnu en sejr kunne avancere til finalen. Det var også tæt på for Herning, da stillingen efter de tre perioder var 1-1. Men Odense sikrede sig sejren med et mål scoret bare 14 sekunder inde i den ekstra periode.

Det var også en tæt dyst i den anden semifinale. Her var stillingen et minut før tid 5-5, men så lykkedes det for hjemmeholdet, Sønderjyske at score to gange til slutresultatet 7-5 over Rødovre. Dermed er Sønderjyske foran med 3-1 i kampe og mangler således kun en enkelt sejr for at kvalificere sig til finalen.