I det fynske folks tjeneste

Bulldogs kørte SønderjyskE helt over

Odense Bulldogs fortsatte fredag den gode stime, da de sikkert slog SønderjyskE. Foto: bulldogs.dk

Odense Bulldogs skøjtede fredag henover SønderjyskE og fortsatte dermed den gode stime. Bulldogshar nu fire sejre i streg.

Men en helt suveræn sejr på 7-1, og det endda på udebane, udspillede Odense Bulldogs de tidligere danmarksmestre fra SønderjyskE fredag aften.

Kampen startede tæt, og der blev spillet i højt tempo og med målchancer i begge ender. Efterhånden som perioden skred frem, fik hjemmeholdet et større overtag, men Bulldogs holdt nullet, og de to hold kunne gå til pause efter første periode med 0-0. 

Læs også Bulldogs fik revanche: Tæt kamp afgjort på straffeslag

Bulldogs foran

Ifølge bulldogs.dk fortsatte kampen efter samme mønster i anden periode, men halvvejs inde fik Bulldogs pludselig chancen for at snuppe føringen. Rasmus Bjerrum havde pucken bag SøndejyskE-målet, hvorfra han fandt Yannick Vedel, der stensikkert hamrede pucken i mål. 1-0 til Bulldogs.

Og så vendte kampen pludselig på hovedet.

Efter føringsmålet sad Bulldogs på kampen, og efter endnu et par scoringer kunne de gå til pause med en føring på 3-0 på mål af Anthony Camara og Asger Petersen.

I tredje og sidste periode satsede SønderjyskE hårdt på at få reduceret, hvilket gav åbninger til Bulldogs i den anden ende. Dem udnyttede fynboerne kynisk og bragte sig foran med både 4-0 og 5-0, inden hjemmeholdet fik reduceret. 

Læs også Hurtigt trænerskifte i Bulldogs

Herefter blev kampen afbrudt af et slagsmål på isen, men efter spillet igen blev sat i gang, var det Odense Bulldogs, der satte trumf på med yderligere to scoringer til kampens slutresultat 7-1.

Næste kamp for Odense Bulldogs er på søndag på hjemmebane, hvor førerholdet fra Herning Blue Fox kommer på besøg.

kampen i tal

SønderjyskE-Odense 1-7 (0-0, 0-3, 1-4)

Mål: 0-1 Yannick Vedel, 0-2 Anthony Camara, 0-3 Asger Petersen, 0-4 Yannick Vedel, 0-5 Søren Nielsen, 1-5 Tyler Fiddler, 1-6 Jacob Johnston, 1-7 Sebastian Ehlers

Udvisninger: SønderjyskE 2 x 5+20 min. og 3 x 2min., Odense 1 x 5+20 min., 1 x 10 min. og 3 x 2 min.

Tilskuere: 3.142.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.