Bulldogs satte trumf på mod rigmandsdrengene

Odense Bulldogs sikrede sig endnu en sejr ude mod Rungsted Seir Capital, dermed ligger fynboerne lunt i svinget til ligaens andenplads.

Med to kampe tilbage af grundspillet har Odense Bulldogs en god position for at sikre sig ligaens andenplads. Tirsdag aften sejrede fynboerne endnu engang med 3-2 ude mod Rungsted Seir Capital.

Det var Odenses anfører Michael Eskesen der åbnede ballet i Hørsholm skøjtehal, da han små efter to minutter fik smidt pucken i mål. Svenske Robin Sterner øgede i anden periode til 2-0, hvor også Henrik Nielsen fik sat trumf på med scoringen til 3-0.

I tredje periode fik hjemmeholdet scoret to gange, men Odense endte altså med at tage alle tre point med hjem til Fyn. Og da rivalen til andenpladsen i ligaen, Frederikshavn, også vandt, så kan sejren vise sig at være vital. Det er kun 1 point der skiller de to mandskaber inden de sidste to runder i grundspillet.

Andenpladsen udløser muligheden for at vælge kvartfinalemodstander som nummer to. Desuden vil det til og med semifinalen give hjemmebane i en eventuel semifinaleserie.

Odense møder fredag Rødovre hjemme og tirsdag Herlev ude i de sidste to runder af grundspillet.