Bulldogs sikrer hovedsponsorat

Odense Bulldogs har i dag sikret sig vigtige kroner i kassen. Bryggeriet Vestfyen har forlænget hovedsponsoratet for de kommende tre sæsoner.

Efter en særdeles blandet sæson med dårlige resultater og trænerfyringer er der nu endelig lidt at glæde sig over for ishockeyholdet Odense Bulldogs. Klubbens hovedsponsor har forlænget med yderligere tre sæsoner.

- Vi ser det som et stærkt signal at kunne sende til omverdenen, at vi allerede nu har en så vigtig aftale på plads, og vi ser frem til de kommende sæsoner med Bryggeriet Vestfyen som vigtig medspiller, siger direktør i Bulldogs Odense ApS, Thomas Andreasen.

Stadig et stærkt brand

ishockey oik
ishockey oik

Det gamle Assens-bryggeri har allerede været hovedsponsor for klubben i fem år - i den periode er der blandt andet vundet sølvmedaljer.

Og så betyder det knap så meget, at klubben i øjeblikket i er spillemæssig krise.

- Vi er glade for at kunne forlænge aftalen og samarbejdet med Odense Bulldogs. Vi ser fortsat Odense Bulldogs som et stærkt navn inden for både fynsk og dansk elitesport, og dermed også som en god måde at slå vores navn fast på. Sponsoratet er, som det har været gennem en årrække, en del af det arbejde vi gør, for styrke vores position, forklarer administrerende direktør for A/S Bryggeriet

Vestfyen, Poul Mark.

Det er ikke oplyst hvor mange penge Vestfyen må betale for sponsoratet.

Oversigt

    Oversigt