Bulldogs slået af nordjyske pirater

Aalborg Pirates fik krammet på Odense Bulldogs, der måtte indkassere et tomåls nederlag på hjemme-isen.

Det lykkedes ikke for Odense Bulldogs at få has på Aalborg Pirates tirsdag aften, og kampen på Odense Isstadion endte 0-2 til nordjyderne.

På Bulldogs hjemmeside giver de "en håndfuld afbud og en fransk-nordjysk målmandsmur" skylden for nederlaget. Og det var da også et hold, der fører suverænt i denne sæsons Metal Liga, som Bulldogs var oppe imod.

Bulldogs var ramt at fire skadesafbud - Oliver Larsen, Frederik Sørensen, Mikkel Ankjær Nielsen og Martin Larsen, og over middag fik Mads Schaarup en karantænedom på seks spilledage.

- Ambitionerne om at knægte modgangen fik ydermere et los over skinnebenet allerede i kampens fjerde minut. Bulldogs gik all-in på en lang homerun-pasning frem mod Tony Romano, der var stukket af, men backen Andrew Blazek fik bremset forsøget i offensiv zone, hvorefter han kunne spadsere ind og udplacere Tadeas Galansky til 0-1, skriver Bulldogs om det første mål.

Dernæst havde Bulldogs flere forsøg på mål, men uden at få den udlignende puck i nettet, og i det 45. minut styrede Peter Quenneville fra Aalborg pucken ind, og beseglede dermed kampens resultat foran de 891 tilskuere.

I løbet af kampen var der tre tominutters udvisninger til aalborgenserne, mens Bulldogs kunne nøjes med en enkelt.

- Bulldogs mobiliserede yderligere modstandskraft i slutfasen, men overskuddet og marginalerne til at få prikket det sidste hul i nordjydernes franske fort mellem stængerne udeblev, hvorfor Aalborg kunne fejrer endnu en udebanesejr og en yderligere konsolidering af deres førsteplads i Metal Ligaen, slutter Bulldogs på deres hjemmeside.

Oversigt

    Oversigt