Bulldogs misser finalen efter nederlag til Gentofte

For tredje gang vandt Gentofte Stars ude over Odense Bulldogs i DM-semifinalerne, og dermed er Gentofte i finalen.

Gentofte Stars er overraskende klar til at spille DM-finale i ishockey. Fredag aften vandt ishockeyholdet 2-0 ude over Odense Bulldogs i den femte kamp mellem holdene i semifinalerne. Dermed går Gentofte videre til finalen med en samlet sejr på 4-1 i kampe.

Tre af sejrene blev sikret på udebane.

Amerikaneren Cam Spiro scorede kampens første mål, som faldt knapt halvandet minut inde i anden periode. Cam Spiro lukkede også kampen definitivt, da han scorede i et tomt mål cirka halvandet minut før udløbet af tredje og sidste periode.

Gik forgæves i offensiv
På det tidspunkt havde Odense taget sin målmand ud i et forsøg på at fremskaffe en udligning med en spiller ekstra i offensiven.

Med sejren er grundspillets nummer seks klar til finalen i Metal Ligaen.

Gentofte har overrasket stort i slutspillet. I kvartfinalerne eliminerede holdet grundspillets nummer et, Aalborg Pirates, med 4-3 i kampe.

I den anden semifinale sikrede Esbjerg sig en fordel, da holdet efter forlængelse vandt 3-2 ude over Frederikshavn White Hawks.

Dermed fører Esbjergs regerende mestre 3-2 i kampe.

Godt fra start
Esbjerg fik en god start, da Kodie Curran efter knapt fire minutter scorede til 1-0. Senere i første periode fordoblede Esbjerg føringen på et mål af Jordan Knackstadt.

I anden periodes første minut reducerede Mathias Bau Hansen til 1-2, og Frederikshavn fik udlignet, da Nick Olesen scorede med lidt over to minutter tilbage af tredje periode.

Kampen fandt sin afgørelse, da Esbjergs Jared Knight lavede sejrsmålet knapt halvandet minut inde i forlængelsen.