I det fynske folks tjeneste

Bulldogs uden bid tabte terræn

00:18

Frederikshavn White Hawk vandt 4-1 over Odense Bulldogs Video: Alexander Aagaard

Odense Bulldogs tabte et vigtigt skridt i kampen om toppen af Metal Ligaen, da de på hjemmebane tabte til Frederikhavn White Hawks.

Efter blot fem minutters spil i første periode startede nedturen for Odense Bulldogs. Frederikshavnerne kom foran 0-1 ved scoring af Mark Müller Larsen.

Efter ti minutter i samme periode kom fynboerne yderligere bagud, da amerikanske Colin Vock gjorde det til 0-2. Den samme amerikaner dukkede Bulldogs yderligere i anden periode, da han gjorde det til 0-3.

Trods en nogenlunde fordeling af spil og chancer, så skulle de uskarpe odenseanere først hen i tredje periode, før de kunne udnytte chancerne foran mål. Her reducerede Simon Grønvaldt til 3-1 efter 5 minutters spil i tredje periode.

Lige lidt hjalp det, da kampen endte med slutresultatet 4-1 til nordjyderne.

I følge hockey-ekspert Michael Søvsø, redaktør ved Faceoff.dk, så er der træthedstegn at spore hos fynboerne.

- Bulldogs ser lidt slidte ud. De har været til Continentel Cup ud i europa, hvor de har brugt en weekend på det. Så de har skulle lægge ekstra kampe ind i kampprogrammet. Det gør, at de ser lidt tunge ud, det har kostet to mål i starten af kampen. Det er måske symbol på, at de har lidt problemer med benene i øjeblikket, fortæller han.

Med sejren over Odense Bulldogs rykker Frederikshavn White Hawk over fynboerne og overtager andenpladsen i ligaen. En andenplads der vil giver en fordel i slutspils semifinale-serien.

00:10

Hockey-ekspert Michael Søvsø mener, at nederlaget kan koste dyrt i slutspillet.

Luk video

- Det er vigtigt at få andenpladsen, da den giver hjemmebane i semifinalen. Det er altid godt at komme mentalt godt ind i slutspillet, fortæller Michael Søvsø.

Odense Bulldogs skal hurtigt ryste nederlaget af sig, da de allerede fredag tager imod endnu et topholdet, nemlig Aalborg pirates, der fører ligaen i øjeblikket.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.