Busserne kører igen i Odense

Buskonflikten i Odense er afblæst.  Bybuschaufførerne genoptog arbejdet kort før klokken 9.00 lørdag morgen. I løbet af formiddagen mødes chaufførernes tillidsmænd til en forhandling på rådhuset med direktør Arne Gadegaard fra Miljø og Teknikforvaltningen som modpart. Chaufførerne har dog ikke opnået, det der var formålet med strejken: At få chefen fyret.

-

Kort før klokken 9 lørdag morgen genoptog buschaufførerne i Odense arbejdet efter fem dages konflikt.

Chaufførernes tillidsmænd skal nu til forhandling på rådhuset med direktør Arne Gadegaard fra Miljø og Teknikforvaltningen som modpart.

Efter, hvad TV 2/Fyn erfarer, deltager direktør Peter Justesen fra Odense Bytrafik ikke direkte i forhandlingerne. Chaufførerne har dog ikke opnået, det der var formålet med deres arbejdsnedlæggelse: At få Peter Justesen fyret.

Det seneste døgn har der været flere uofficielle samtaler mellem chaufførerne og Odense kommune, og efter et fagligt møde, som begyndte klokken 8.00 lørdag morgen, besluttede chaufførerne således at gå i arbejde.

Beslutningen blev truffet med et markant flertal: 60 stemte for at gå i arbejde. 15 var imod.

Det kan på nuværende tidspunkt ikke oplyses, hvornår driften normaliseres. Men busserne kører fra garagen klokken 09.15.

Odense Bybusser henstiller nu til passagerne at holde sig orienterede via medierne, da selskabets telefoner ikke kan klare presset. 

Oversigt

    Oversigt