I det fynske folks tjeneste

Butiksejer opfordrer til søndagsåbent i Faaborg

Alt for ofte møder turister i Faaborg låste butiksdøre om søndagen. Det vil butiksejer, Jørgen Lohmann, nu gøre noget ved. Han holdt selv åbent i søndags, og kunderne strømmede til. Han opfordrer derfor andre specialbutikker til at gøre det samme.

-

Alt for ofte møder turister i Faaborg låste butiksdøre om søndagen. Det vil butiksejer, Jørgen Lohmann, nu gøre noget ved. Han holdt selv åbent i søndags, og kunderne strømmede til. Han opfordrer derfor nu andre specialbutikker til at gøre det samme. Det skriver Fyns Amtsavis.

- Faaborg er et område, der skal udnytte turistsæsonen bedre. Der er blevet snakket for meget. Nu er det tid til handling, siger læderforhandler Jørgen Lohmann til Fyns Amtsavis.

Jørgen Lohmann har sendt en erfaringsudveksling til handelsstandsforeningens bestyrelse om at opfordre deres medlemmer til at holde åbent de næste tre søndage. Men bestyrelsen vil ikke umiddelbart sende bolden videre til medlemmerne. Bestyrelsen vil lige stikke en finger i jorden først for at se, om der er flertal for søndagsåbent i Faaborg.

Jørgen Lohmann solgte for knapt 7000 kroner i søndags.

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.