I det fynske folks tjeneste

Byggeballade i Middelfart

Virksomheden T Hansen fik ændret lokalplanen for at udvide. Nu vil politikerne igen give dem dispensation til endnu en udvidelse. Naboerne er vrede

-

Virksomheden T Hansen fik ændret lokalplanen for at udvide. Nu vil politikerne igen give dem dispensation til endnu en udvidelse. Naboerne er vrede.


Thansens lager i Middelfart

Hvis det står til virksomheden T Hansen, skal der i fremtiden være et 8000 kvm lager i naturskønne omgivelser, men det falder ikke i god jord hos naboerne. Det er kun et halvt år siden, at det ulovlige T Hansen byggeri blev godkendt af byrådet og flettet ind i lokalplanen. Nu er naboerne bange for, at virksomheden igen får sin vilje.

- Vi vil bevare den jord, som den er, og det er vi også blevet stillet i udsigt, da vi købte grunden. Det regelsæt som kommunen selv har været med til at lave, og som vi har købt jord udfra, skal overholdes, mener Erwind Andersen, direktør Erwind Andersen A/S. Han har klaget til kommunen over T Hansens planer om udvidelse.  


Naturskønne omgivelser ved lageret i Middelfart

I forvejen er T Hansen domicil 12.000 kvadratmeter, men nu ønsker virksomheden at udvide med ekstra 8000 kvadratmeter. Det skal være i umiddelbar forlængelse af den eksisterende bygning, og byggeriet vil kræve, at man fjerner en sø og flytter en sti. T Hansen er kede af naboklagerne, men mener ikke, at de har et problem 

- Vi har fået mere at lave og har derfor brug for mere lager. Vi har søgt om dispensationen, og nu må vi bare afvente og se, siger adm. direktør for T Hansen, Bent Jensen.

I Middelfart er politikerne positivt stemt overfor en udvidelse.

- Jeg kan ikke se noget til hinter for, at de får en dispensation, siger Finn Ole Christiansen, medl. teknik- og miljøudvalget, Soc.dem..

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.