Byrådskandidat står uden valgplakater

Rådmand og byrådskandidat i Odense Kommune Susanne Crawley (Rad. V.) har ikke modtaget sine valgplakater til tiden og mister derfor byens bedste lygtepæle.

Ligesom alle andre kommunalpolitikere stod Susanne Crawley Larsen, nuværende rådmand og byrådskandidat i Odense Kommune for Radikale Venstre, klar lørdag formiddag til at hænge valgplakater op.

Der var bare ét væsentligt problem. Der var ingen plakater at hænge op. 

- Det er træls, fordi det ødelægger planlægningen med biler, stiger, mandskab, strips og så videre. Men det bliver også en udfordring at finde steder, hvor de kan hænge. Det er surt, når man er partiets spidskandidat, siger Susanne Crawley Larsen. 

Bestilt for længe siden

Plakaterne blev ellers bestilt for flere måneder siden, ifølge hende selv, og hun har været i dialog med trykkeriet løbenede, som har lovet, at de ville være klar. 

Lige nu kæmper trykkeriet med at få den sidste farve og tekst trykt på de mange plakater, så Susanne Crawley Larsen kan få dem hurtigst muligt. Det forventes enten at blive i aften eller først på natten. 

- Det er ærgerligt, for det var jo klokken 12, de skulle op, hvis jeg skulle have de gode pladser. 

Reserverer pladser i lygtepælene

I stedet hjælper partikammeraterne hende med at få de gode pladser. De reserverer ganske enkelt med egne plakater en række lygtepæle byen over, så Susanne Crawley Larsen alligevel kan blive set de fleste steder. 

quote Det er surt, når man er partiets spuidskandidat.

Susanne Crawley Larsen, Radikale Venstre

- Jeg tror, det betyder noget, at man hænger derude. Hvis man ikke hænger plakater op, skal der følge en historie med. For eksempel at man ikke vil svine byen til, siger hun og fortsætter:

- Men jeg har valgt at hænge der, og jeg tror, det betyder noget, at jeg gør det. Det betyder ikke noget, hvor mange steder jeg hænger. Men der er en genkendelighed i at se mig på plakaterne, siger hun og håber, at Radikale Ungdom, som hjælper alle med at få plakaterne op, også har energi til en omgang mere i aften eller i nat. 

Susanne Crawley Larsen er i øvrigt den eneste i partiet, der ikke har fået sine valgplakater til tiden. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt