Byråd skal spare på mad og drikke

Odense Byråd vil have styr på forbruget af mad og drikke til møder.

I erkendelse af at der ved flere seminarer blev drukket for meget og for dyr vin og spiritus, vil Odense Byråd nu indføre regler for, hvad der er acceptabelt, skriver Fyens Stiftstidende.

Onsdag formiddag vedtog Økonomiudvalget, at der skal skabes klare regler.

- Vi beder gruppeformændene om at diskutere sagen og udarbejde et sæt klare regler, fortæller rådmand Stina Willumsen (SF).

SF'eren sad i borgmester Anker Boyes fravær for bordenden på Økonomiudvalgets møde.

Byrødder kendte ikke priserne

- For mig personligt er det en erkendelse af, at prisniveauet har været
for højt, men det er jo ikke noget, byrådets medlemmer har været
bekendt med før den massive presseomtale, lyder det fra Stina
Willumsen.

På et seminar i maj 2009 blev der før, under og efter en middag på Hotel Hesselet drukket for 30.600 kroner - svarende til 900 kroner per person.

Det er for meget, er medlemmerne af Økonomiudvalget nu enige om.

Oversigt

    Oversigt