Byrådsmedlem melder sig ud af SF

SFs byrådsmedlem i Assens, Malene Rye Andersen, meldte sig mandag ud af partiet. Hun kan ikke længere genkende sine holdninger i partiets førte politik.

Malene Rye Andersen har været medlem af SF i 20 år, og har repræsenteret partiet i Assens Byråd gennem de seneste tre et halvt år.

- Jeg havde håbet at der skete noget drastisk på landsmødet i weekenden. Vi burde have trukket os ud af regeringen eller skiftet landsledelsen ud, men intet skete, og jeg kan ikke længere se mig selv i øjnene som medlem af SF, siger Malene Ry Andersen.

SF?eren fra Assens har længe været utilfreds med SFs politik, og blandt andet indgrebet i lærerkonflikten har været medvirkende til hendes udmeldelse.

- Jeg har gennem længere tid haft svært ved at genkende mine holdninger i den førte politik. Da jeg for snart 20 år siden meldte mig ind i SF var det ikke for at give lettelser i selskabsskatten, lave ensidige indgreb i arbejdsmarkedets konflikter og skære i SU'en. Jeg er og bliver socialist og jeg kan ikke længere være medlem af et parti, der ikke fører socialistisk politik, siger hun.

Malene Rye Andersen ved endnu ikke om hun melder sig ind i andet parti.

- Jeg har kun forholdt mig til at jeg ikke længere kan være medlem af SF, og så må vi se om jeg melder mig ind i et andet parti, siger den frafaldne SF?er.

Med Malene Rye Andersens udmeldelse har SF nu fire medlemmer af byrådet i Assens.

Oversigt

    Oversigt