Camillas moster godkendt som plejemor

Den fem-årige Camilla fra Odense behøver ikke længere at leve i skjul sammen med sine bedsteforældre. Mandag blev mosteren og onklen godkendt som plejeforældre af Århus Kommune. Odense Kommune forventes ligeledes at godkende ordningen senere på ugen.

-

Den fem-årige Camilla fra Odense behøver ikke længere at leve i skjul sammen med sine bedsteforældre. Mandag blev hendes moster og onkel godkendt som plejeforældre af Århus Kommune. Odense Kommune forventes ligeledes at godkende ordningen senere på ugen.


I et halvt år har Camilla været på flugt sammen med sine bedsteforældre, fordi Odense Kommune vil have den fem-årige pige tvangsfjernet fra sine bedsteforældre. Men efter stor mediebevågenhed og en kortvarig fængsling af bedstefaren, er både Århus og Odense Kommune indstillet på at finde en løsning.


\"Næstbedste løsning\"
I følge BT er pigens onkel og moster i Århus nu godkendt som ny plejefamilie. Morfaren Erhardt Knudsen er i følge avisen godt tilfreds med den nye plejeordning.


\"Min kone og jeg går ind for, at når Camilla ikke kan være hos os, så skal hun være hos vores datter og svigersøn. Det er den næstbedste løsning\", siger Erhardt Knudsen til BT.


Camilla har boet sammen med sine bedsteforældre det meste af sit liv, da hendes mor har været ramt af misbrugsproblemer.


Odense Kommune opretholdt tirsdag tvangsfjernelsen af Camilla, men kommunen forventes at godkende det nye plejeforhold i Århus senere på ugen.

Oversigt

    Oversigt