I det fynske folks tjeneste

Campingkaos på Langeland

Campingvognene holder så tæt på transitmarken, at redningskøretøjer ikke kan komme frem, siger frustrerede ventende festivalgæster.

De ventende er ikke begejstrede for toiletforholdene, mens de venter på at komme ind på det rigtige campingområde på Langelandsfestivalen.

1 af 2

Flere campister, der lørdag ankom til langelandsfestivalen, er stadig ikke kommet på plads med deres campingvogne. De venter i mudderet uden strøm og informationer fra festivalen.

Lissy Pedersen er frustreret over den behandling, hun og andre campister, der lørdag ankom til langelandsfestivalen, er blevet mødt med.

- Vi kom i går, men kunne ikke komme ind på campingområdet med vores cmpingvogn, fordi der var nogle andre, der var kørt fast i noget mudder, siger hun.

De ventende campister blev anvist en såkaldt transitmark, hvor de skulle vente, indtil de kunne komme ordentlig på plads, men det er stadig ikke sket søndag eftermiddag.

- Vi fik at vide af ejeren (Allan K. Pedersen, red.), at vi alle ville være på plads på campingområdet i dag klokken 12, men det er stadig ikke sket. vi har siddet her i 27 timer, og vi får ikke nogen besked om noget, og vi har ikke fået strøm til campingvognen, siger Lissy Pedersen.

Hun er frustreret over, at der ikke sker noget, og hun fortæller, at campingvognene holder så tæt, at det ville være katastrofalt, hvis der skulle ske en ulykke.

- Hvis der opstår brand eller en får hjertestop, hvad så? Der kan ikke komme en ambulance herind, siger hun.

600 mennesker til to toiletter

En anden ventende, Frederik Christensen, er mildest talt utilfreds med festivalen indtil videre.

- Sagt ligeud er det værre pis. Vi er 600 mennesker, der bare sidder her og venter, og der er kun to toiletter, som ingen gider at bruge længere. Festivalejeren har sagt i radioen, at vi ville blive hjulpet på plads og at der ville komme nogen med varm kakao til os, men ingen af delene er sket.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.