I det fynske folks tjeneste

Caregruppen gået konkurs

Plejefirmaet Caregruppen, som blandt andet har udført hjemmepleje i Assens og Odense er gået konkurs. Kommunerne overtager alle ældre borgere.

Plejefirmaet Caregruppen indgav fredag konkursbegæring.

Det bekræfter både ældre- og handicaprådmand, Per Berga Rasmussen og formanden for fagforeningen FOA, Dennis Kristensen.

De ældre medborgere, Caregruppen passede, bliver overtaget af kommunerne fra lørdag morgen klokken 07.00, så hjemmeplejen i Assens og Odense har pludselig fået travlt.

Caregruppen stod for hjemmepleje hos 221 borgere i Odense. Det fortsætter de med til klokken 23.00 fredag, hvor kommunen i forvejen skulle tage over.

Alle 221 borgere bliver kontaktet og vil mandag blive spurgt om de fortsat vil have kommunal pleje eller ønsker privat pleje.

Tre medarbejdere i Odenses hjemmepleje er fra fredag eftermiddag i fuld gang med at indkalde folk, så man er klar til at overtage Caregruppens ældre klokken 07.00 lørdag.

- Vi indkalder ekstra mandskab, hvis nødvendigt og jeg er sikker på, vi har styr på det, så vi er klar lørdag, siger Jette Mark Sørensen, der er rehabiliteringschef i Odense.

Caregruppen overtog medarbejderne hos Falck Hjemmepleje i Odense, Assens, Kolding, Fredericia og Vejle i efteråret.

Firmaet stod overfor en faglig konflikt med FOA, fordi det ikke ville tegne overenskomst.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.