I det fynske folks tjeneste

Carl Holst: Jeg har aldrig fået Twitter betalt af skatteborgerne

Den tidligere regionsrådsformand Carl Holst blander sig nu i debatten om Odense-borgmester Peter Rahbæk Juels skattebetalte twitterprofil.

Carl Holst blander sig nu i debatten om Peter Rahbæk Juels kommunalt betalte Twitterprofil. Foto: Linda Kastrup / Scanpix

Nu blander Venstres tidligere regionsrådsformand Carl Holst sig i debatten, om Odenses borgmester Peter Rahbæk Juels kommunalt betalte Twitterprofil.

Carl Holst undrer sig over, at Peter Rahbæk Juel flere gange henvist til skandalen om Carl Holsts misbrug af embedsmænd i Region Syddanmark, samtidig med, at han selv har en kommunal drevet og betalt Twitterprofil.

- Jeg har ingen holdning til, at Peter Rahbæk Juel lader skatteborgerne betale sin twitterkonto, men jeg konstaterer, jeg aldrig har fået betalt en Twitterkonto med offentlige midler.

Jeg konstaterer, at jeg aldrig har fået betalt en Twitterkonto med offentlige midler.

Carl Holst

Carl Holst der var regionsrådsformand i Region Syddanmark i over otte år blev efter folketingsvalget i 2015 udnævnt til forsvarsminister, men måtte trække sig fra posten efter 93 dage, da han blev beskyldt for misbrug af en offentligt ansat kommunikationsmedarbejder i forbindelse med folketingsvalgkampen.

Læs også Rahbæks skattebetalte Twitter-profil anklages for propaganda

- Peter Rahbæk Juel har flere gange bragt mit navn frem og talt om ”Carl Holst-skandalen” uagtet, at alle myndigheder har konstateret, at der ikke er sket misbrug af offentlige midler. Når han siger urigtigheder, så føler jeg mig draget til at sige sandheden, og det er, at jeg aldrig har fået betalt en Twitterprofil med offentlige midler.

Ingen andre fynske borgmestre har en Twitterprofil, som er drevet af kommunens ansatte. Heller ikke borgmestrene i København, Århus, Aalborg, Esbjerg eller Randers har kommunalt betalte Twitterprofiler.