Carl Holst: - Jeg ser frem til, at regionen stiller et erstatningskrav

Region Syddanmark vil have erstatning fra Carl Holst for uberettiget udgifter. Den tidligere formand håber, at erstatningskravet snart bliver stillet.

Den tidligere formand for Region Syddanmark Carl Holst (V) har i nu et års tid vidst, at regionen vil rejse et erstatningskrav for uberettiget udgifter. 

Politiet efterforsker stadig den mulige straffesag mod Carl Holst, men uanset udfaldet, vil Region Syddanmark forfølge et krav om, at den tidligere formand skal betale penge tilbage til regionen.

Venstrepolitikeren mener ikke, at hans tidligere arbejdsplads har penge tilgode fra hans tid som formand, men han glæder sig dog til at få sagen afsluttet.

- Jeg anerkender ikke, at man har krav på tilbagebetaling, men jeg understreger, at jeg med glæde vil have afsluttet den her sag, og jeg ser derfor frem til, at regionen opgør et krav, siger Carl Holst.

Carl Holst har endnu ikke hørt, hvad begrundelsen for erstatningskravet er, eller hvor højt beløbet sniger sig op.

 - Vi er fuldstændigt enige om, at vi skal kræve erstatning for de uberettigede udgifter, Carl Holst har haft, siger næstformand i Region Syddanmark Poul-Erik Svendsen (S) til fyens.dk.
 
Hvor stort kravet bliver, afhænger blandt andet af, hvad politiet er kommet frem til i forbindelse med efterforskningen, der efter lang tid nu nærmer sig sin afslutning.

 

Oversigt

    Oversigt