Carl Holst-sag: Politianmeldelse hænger stadig i luften

Dansk Folkeparti vil ikke frede Carl Holst, selvom han nu udleverer sine kampagnemails. En politianmeldelse hænger stadig over Holst.

Tidligere regionsformand Carl Holst blev forleden truet med en politianmeldelse, hvis ikke han frivilligt stiller sin kampagnemail til rådighed for den undersøgelse, som nu skal afdække, om han har misbrugt en embedsmand i sin private valgkamp.

Og selv om Carl Holst nu har lovet at stille sin kampagnemail til rådighed gælder truslen stadigvæk, siger Dansk Folkeparti i Region Syddanmark.

Partiet vil have sagen drøftet på et møde i forretningsudvalget i aften.

Dansk Folkeparti vil på mødet fastholde truslen om politianmeldelse, hvis ikke Carl Holst udleverer alt indhold i sin kampagnemail - også til regionen.

- Vi kan ikke nøjes med, at Holst kun udleverer dele af indholdet, siger gruppeformand Thies Mathiasen til TV 2/Fyn i dag.

- Vi skal have mails, der går helt tilbage fra Christian Ingemanns ansættelse og frem til valget. Det er det mindste, vi skal have.

- Hvis vi finder den mindste indikation på, at der er foregået nogle ulovlige forhold, så mener jeg, at det er bedste, Carl Holst kan gøre, er at ytre sig under vidneansvar.

Oversigt

    Oversigt