Caroline Flemings baby koster tårer

Caroline Fleming fra Valdemar Slot kan forvente at se sin mand tudbrøle, når de får deres første fælles barn. Landsholdsstjernen i fodbold, Nicklas Bendtner, vil nemlig ikke kunne holde tårerne tilbage, fortæller han.

Parret, der bor i London, bliver forældre til vinter.
- Når jeg holder min baby, vil alt, hvad der handler om at være far, komme naturligt. Det er jeg helt sikker på. Det ændrer alt, for al den kærlighed, man kan have indeni, går jo til ens egen baby, og jeg er sikker på, at det bliver så stort, at jeg kommer til at græde. Jeg græder normalt ikke, men denne gang vil jeg græde som aldrig før, sagde den danske landsholdsbomber ifølge B.T. i et stort interview trykt i Arsenals kampprogram til tirsdagens Champions League-møde med Shahktar Donestk.

Den 22-årige angriber fortæller om dagen, hvor han og Caroline Fleming fik at vide, de skulle være forældre.
- Det var helt sikkert en af de allerbedste dage i mit liv - en følelse, som man ikke kan forestille sig, og den følelse har varet lige siden. Det er utroligt at se Caroline vokse dag for dag, ubegribeligt stort at mærke babyen sparke - at se den slå under maveskindet, siger Nicklas Bendtner.

Caroline Fleming, som er 14 år ældre end Nicklas Bendtner, har i forvejen to børn - Alexander og Josephine - fra sit ægteskab med James Bond-arvingen Rory Fleming.

Oversigt

    Oversigt