Carsten Abild truet af sine egne

Sydfynske og langelandske partimedlemmer kritiserer åbenlyst Abild for at være konfliktsky og for at føre embedsmandspolitik. Nu vil modstanderne af Abild have en modkandidat. Se tv-indslag

Venstre-medlemmer leder efter afløser

Venstres gruppeformand i Fyns Amtsråd og amtsborgmesterkandidat, Carsten Abild, er hårdt trængt. Specielt sydfynske og langelandske partimedlemmer kritiserer åbenlyst Abild for at være konfliktsky og for at føre embedsmandspolitik.
Men nu er modstanderne af Abild som Venstres bud på en ny amtsborgmester gået et stort skridt videre. De vil have en modkandidat til Abild.
Gennem det seneste stykke tid, har Venstre-borgmesteren i Assens, Hans Ole Hansen, fået mange opfordringer om at stille op til amtsrådsvalget.
Hans Ole Hansen siger selv, at interessen for ham skyldes, at han er mere kontant og politisk målbevidst end Carsten Abild.
I et interview på TV 2/FYN siger Carsten Abild, at han anser sig selv for den bedste amtsborgmester-kandidat, fordi han er villig til kompromisser. Han mener ikke, at personer som Hans Ole Hansen opnår resultater, fordi de er for kompromis-løse.
Hans Ole Hansen har i øvrigt netop efter samråd med sin familie besluttet at afvise opfordringerne. Han ønsker at få tid til mere samvær med sin familie.

Oversigt

    Oversigt