Carsten Albrektsen stopper som cheftræner

[size=2]Cheftræner for GOG Svendborg TGI herreligaholdet Carsten Albrektsen har sagt op. Han starter i stedet som træner for Bjerringbro-Silkeborg.[/size]

Ukendt afløser

Carsten Albrektsen har været i klubben siden 1994, og har fungeret som cheftræner for herreligaholdet de seneste to sæsoner.

-Vi beklager Carsten?s beslutning. Carsten har formået at skabe rigtigt flotte resultater og er en meget respekteret træner. Men den tidlige udmelding giver os en god mulighed for at gennemføre en optimal rekrutteringsproces til dette utroligt spændende og udfordrende job. Vi vil bruge de kommende måneder til at gennemgå markedet for en kvalificeret afløser, siger Arne Buch, direktør.

12 gode år

-Jeg har følt det var tiden til nye udfordringer. Det passer ind i vort familiemønster, hvor børnene nu er under uddannelse og min kone har job i Jylland. Jeg vil understrege at det var en vanskelig beslutning for jeg har haft 12 gode år i GOG, forklarer Carsten Albrektsen.

-Efter at denne beslutning er truffet, er min hovedopgave i samarbejde med holdet at skaffe GOG Svendborg TGI de bedst mulige resultater i såvel herre håndboldligaen som i Champions League i den kommende sæson, uddyber den afgående træner.

Beslutningen har ingen konsekvenser for indeværende sæson, hvor herrerne skal ud i spændende udfordringer der blandt andet indeholder Champions League deltagelse, forsvar af pokaltitlen og kampen om det danske mesterskab. 

Oversigt

    Oversigt