Carsten Hansen flytter til Jylland

Minister for By, Bolig og Landdistrikter, Carsten Hansen, flytter en uge i september med flere embedsmænd til Djursland for at komme tættere på borgerne.

Middag på et kollegium i Aarhus og høstfest i Nørager. Sådan ser en del af programmet ud, når Carsten Hansen sammen med embedsmænd fra flere afdelinger i sit ministerium i uge 39 flytter til Jylland.

- Ved at flytte en større del af ministeriet ud i en uges tid får vi - på en lidt utraditionel måde - bedre tid til at få et indtryk af muligheder og udfordringer i Aarhus og på Djursland og til at komme endnu tættere på nogle af de problemstillinger, der særligt hører til mit ministerområde, siger Carsten Hansen(S), minister for by, bolig og landdistrikter.

Ministeren skal dog også mødes med borgmestre og deltage i konferencer, men der bliver også tid til arbejde på et kollegiekontor og i Gellerupsekretariatet.

- Jeg er sikker på, at vi alle får brugbare erfaringer med hjem, som vi kan arbejde aktivt videre med. Det gælder både for mig som minister og for mine medarbejdere, der skal udmønte det politiske til konkrete initiativer. Jeg tror på, at vi med dette udflytterinitiativ får skabt et forum, som vi kan få glæde af længe bagefter, skriver ministeren i en pressemeddelelse.

Oversigt

    Oversigt