I det fynske folks tjeneste

Champagneflasker på køl i Gudme

På søndag kan GOG rykke op i den bedste danske håndboldrække. Blandt andet på grund af et fantastisk talentarbejde, lyder det fra klubben.

For tre år siden var det sorgens dag i den stolte håndboldklub. En gæld på 15 millioner betød, at GOG blev erklæret konkurs i retten og tvangsnedrykket til 2. division.

Men nedturen var kort. For allerede i den første sæson i 2. division dominerede et ungt, talentfuld GOG-hold og rykkede øjeblikkeligt op.

Og efter to sæsoner i 1. division er sydfynboerne nu tæt på håndboldligaen. Den spillende direktør Kasper Jørgensen mener, at klubbens stærke ungdomshold har været afgørende.

- Vi har kunnet skumme fløden af det fantastiske talentarbejde, der er blevet gjort i GOG igennem de sidste 20 år, siger han.

- Det er noget af det, der har gjort vores arbejde meget lettere. Talentarbejdet i GOG har været plejet hele vejen igennem på trods af krisen.

Med blot ét point i en af de sidste fem kampe i 1. division vil GOG rykke op i håndboldligaen. Comebacket bliver med stor sandsynlighed allerede sikret på søndag, når GOG møder jyske Stoholm på udebane.

TV 2/FYN er med, når GOG tager til Stoholm. Du kan se referat og reaktioner fra kampen i vores nyhedsudsendelse kl. 19.30 på søndag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.