I det fynske folks tjeneste

Charterboom i H.C. Andersen Airport

02:00
01:53

1 af 3

Over 8000 charterbilletter sættes til salg fra lufthavnen ved Odense i sommersæsonen 2014. Det er over dobbelt så mange som sidste år.

Interessen for charterrejser fra H.C. Andersen Airport er stigende blandt de danske charterrejsearrangører. Antallet af billetter, der bliver sat til salg stiger med 105 procent i år i forhold til 2013.

- Kapacitetsmæssigt har vi lagt 10 procent mere op end sidste år. Vi har herudover en tæt, positiv kontakt og dialog med Odense Lufthavn og deres nye lufthavnsdirektør, og det er muligt, at endnu mere kapacitet kommer til løbende, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo til magasinet Check-in.

Udover Apollo forøger også Gislev Rejser og Spies deres rejseudbud fra Odense.

- Vores gæster er meget glade for at benytte Odense Lufthavn og vurderer den blandt andet som rolig, ustresset og hyggelig i de evalueringsskemaer, de udfylder efter endt ferie, siger Rikke Koks Andreassen.

I alt vil der i år blive udbudt mellem 8.000 og 8.400 sæder fra maj til oktober fra Beldringe. Charterflyene vil blandt andet have kurs mod Olbia, Napoli, Antalya, Pisa og Burgas i Bulgarien.

Gislev er lufthavnens største rejsebureau og sætter i sommeren næsten 3.000 billetter til salg.

Ved du noget? Så send os et tip