Cheftræner forlænget i Marienlyst

Marienlyst har brugt fodboldens vinterpause på at forlænge samarbejdet med cheftræner Anders Nielsen.

Anders Nielsen startede som cheftræner i Marienlyst for 1½ år siden efter oprykningen til 2. Division.

Lige nu indtager holdet på en solid 2. plads i rækken. Inden Anders? tiltræden som cheftræner i Marienlyst, varetog han et job som U17-Liga træner i OB.

Udover sit virke som cheftræner i klubben, varetager Anders Nielsen ligeledes en stilling i klubbens restaurant, hvor han de seneste 5 år har været ansat som salgskonsulent.

- Jeg er glad for at Anders Nielsen er blevet enig med Søren Godskesen om at fortsætte, og at vi samtidig bevarer Anders i hans funktion i vor forretningsdel, hvor han gør et fint stykke arbejde med vore events, siger direktør Jens Gantriis

Om forlængelsen af samarbejdet siger Anders Nielsen:

- Mit arbejde i Marienlyst er på ingen måde færdigt, vi har rykket os langt de sidste 1½ år, men jeg mener, der er et meget stort potentiale i klubben.

- En forlængelse af aftalen med Anders lå lige til højrebenet, efter hans flotte start i klubben. Han har vist at han er villig til fortsat at udvikle sig selv og sine omgivelser. Derfor er det en ganske naturlig udvikling, at samarbejdet skal fortsætte i nogle år endnu, siger sportschef Søren Godskesen om forlængelsen.

Den nye aftale mellem Marienlyst og Anders Nielsen løber i 2 år, og samarbejdet løber nu minimum til sommeren 2015.

Oversigt

    Oversigt