Chris Sørensen: Min OB-exit er logisk

Den kommende Randers FC-spiller Chris Sørensen så ingen fremtid for sig selv i OB, som bygger noget nyt op.

Skiftet fra OB til Randers FC er en meget logisk beslutning for Chris Sørensen, der ellers havde status som anfører for fynboerne.

- Man kan sige, at hvis OB skal skridtet videre fra de seneste år, så kan jeg godt se, at jeg nok ikke er en del af det fremadrettede forløb, siger 34-årige Chris Sørensen.

Forsvarsspilleren er det første prominente navn, der forlader OB i vinterens transfervindue, hvor det er ventet, at sportsdirektør Poul Hansen begynder at rense lidt ud i den fynske trup efter sin tiltrædelse i slutningen af sidste år.

Selve skiftet træder først til 10. januar, hvor Chris Sørensen begynder en toårig kontrakt med 1. divisionsklubben, der bejler til en oprykning til Superligaen.

Han ser med stolthed tilbage på tiden i OB, hvor han har været siden 2004.

- OB har været en stor del af min fodboldkarriere, og klubben har betydet meget for mig. Jeg har oplevet mange ting såsom europæiske kampe, jeg har fået landskampe og været en del af en storklub, siger venstrebacken.

Han er ikke i tvivl om, hvilket øjeblik med OB, der er størst.

- Sejren i pokalfinalen i 2007 var det største med OB. Dér kunne man mærke, at hele byen var med os. Vi blev hyldet på rådhuset, og det var en fantastisk dag, fortæller Chris Sørensen, som de seneste tre sæsoner også har vundet DM-sølv med fynboerne.

Inden OB spillede Chris Sørensen for Vejle Boldklub, men det hele begyndte i Randers Freja, så der er tale om en tilbagevenden for Chris Sørensen til den by, hvor hans karriere tog fart.

Oversigt

    Oversigt